КП "Спецжитлофонд"Київська міська державна адміністрація

Київська міська державна адміністрація

Департамент будівництва та житлового забезпечення КП «Спецжитлофонд»

Відділ продажу:
(044) 392 11 22
04071, м. Київ, вул. Оболонська, 34

Новий та комфортний житловий комплекс "Рідне місто"

Високоякісне будівництво нового житлового комплексу

КП "Спецжитлофонд" розпочато будівництво нового житлового комплексу на вулиці Качалова, 40 у Солом'янському районі. Житловий комплекс «Рідне місто» має всі переваги комфортного, спокійного і поміркованого життя. 

У листопаді місяці практично були завершені роботи по влаштуванню котловану. У 1-й і 3-й секціях виконано розробку котловану на 100%. Також на 100% було завершено влаштування паль в 1-й і 3-й секції.

На початку грудня в ЖК "Рідне місто" по секції № 1 завершені роботи по влаштуванню ростверку та вертикальним елементам стін підвалу. Виконуються роботи з гідроізоляції зовнішніх стін підвалу. В даній секції вже завершене перекриття підвалу. По секції № 2 ведуться роботи по влаштуванню буроін'єкційних паль. В секції № 3 також завершені роботи по влаштуванню ростверку та ведуться роботи по вертикальним бетонним елементам. На будівництві проводяться роботи з встановлення баштового крану.

Роботи ведуться стрімкими темпами і вже на I квартал 2018 року планується введення в експлуатацію першого житлового будинку. Всього в комплексі буде побудовано 5 житлових будинків, паркінг в 9 рівнів, ігрові та спортивні майданчики, зони відпочинку та майданчик для господарських цілей.

Інвестуючи в житловий комплекс «Рідне місто», замовником будівництва якого є КП «Спецжитлофонд», ви гарантовано отримаєте високоякісне, комфортне житло, побудоване виключно з сучасних і якісних матеріалів. Ви інвестуєте кошти в своє майбутнє і майбутнє своїх дітей.